در بیمه نیروهای مسلح توسط
باعرض سلام .مدت هفتت سال سابقه پرداخت بیمه رانندگان در تامین اجتماعی (از 68  تا  77) و بیست سال دروزارت دفاع دارم.(از 77  تافعلا) لطف کرده راهنمایی بفرمایید چگونه باید سابقه تامین اجتماعی را به وزارت دفاع منتقل کنم (صرفا جهت بازنشستگی)وپاداش پایان خدمت آن چگونه است؟ مبلغ دیگری هم از جیب باید به حساب واریز کنم یانه .تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام باید به منابع انسانی واحد مربوطه در وزارت دفاع مراجعه نمایید و بر اساس اشل های مصوب و با ارایه مدارک لازم اقدام نمایید و با توجه به قانون تجمیع بیمه ها درخواست شما قابل رسیدگی بوده و در اسرع وقت بشرط تکمیل مدارک کار شما به سرانجام خواهد رسید