در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام متولد ۱۳۴۳ هستم طی اقساط برای بیمه سرطان  ماهانه باید چقدر پرداخت کنم وسقف کمک چقدر میباشد. ممنون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با دورد

دوست عزیز شما اگر بیمه عمر رو خریداری کنید تا سن 60 سالگی بهتون پوشش امراض خاص داده میشه که سرطان رو هم شامل میشه و مبلغش 30% سرمایه فوتیه که انتخاب میکنید

اما بنده بیمه سرطان بیمه البرز رو بهتون پیشنهاد میدم

که مبالغ حق بیمه بسته به سن افراد تفاوت داره و در این بیمه نامه یک بار حق بیمه میدید برای همیشه تحت پوشش خواهی بود
و کلیه هزینه های درمان هم تا پوشش میده حتی هزینه درمان خارج از کشور

شما از دوستان بیمه البرز مشاوره بگیرید بهتره