در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من میخوام بیمه عمر بشم اما این که با سالهای کم بتونم بازنشسته بشوم و همین طور حقوق خوبی هم داشته باشم برام مهمه. آیا پیشنهادی دارید؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز بیمه عمر یه نوع سرمایه گذاری بلند مدته  یعنی هر چی زمان بیشتری حق بیمه پرداخت کنی پولی که در نهایت بهت میدن بیشتر خواهد بود

اما اگه شما میخواید پول کمتر بدید و بازنشستگی بیشتری بگیرید بنده حق بیمه یکجا رو پیشنخاد میکنم

یعنی یکجا مثلا 20 میلیون تومن پرداخت کنی و دیگه قسط ندی

این جوری پولی که برای بازخریدی یا همون بازنشستگی میگیری خیلی بیشتر از اینه که ماهانه پرداخخت کنی

توجیه شم اینه که مشخصه شما از سال اول 20 تومن توحسابتون نشسته و سود مشارکت در منافع رو میگیرید

کیوان محمدزاده

کارشناس بیمه