در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (140 امتیاز)
با سلام. من مدت 10سال در  یک کارگاه مشغول به کار بوده ام که از مورخه 1394/1/1بیکار و پس از ان طی مراحل قانونی از همان تاریخ از بیمه بیکاری استفاده کرده ام و الان پس از گذشت یازده ماه شعبه تامین اجتماعی با ارسال نامه ای به علت ارسال حق بیمه در همان ابتدا یعنی 1394/1/1 به مدت یک ماه به صورت سهوی توسط کارفرما خواستار عودت کل مبلغ دریافتی تا به امروز و قطع بیمه بیکاری شده و این در حالی است که بخشنامه ای در اداره کار است که منافی این رای میباشد ولی تامین اجتماعی خود را سازمانی مستقل و ان را قبول ندارد خواهشمند است در این خصوص راهنمایی  فرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
شما میتوانید به بیمه مراجعه وتقاضای بازرسی تحقیقی داده وبعداز بازرسی تحقیقی که دونفره میباشد حرف کارگر تایید شود موضوع کن لم یکن میگردد وبهترین روش اینه به اداره کل مراجعه واز واحد بازرسی تقاضای بازرسی تحقیقی نماید...ایمانی