در شرکت بیمه توسط
به نظر شما با این اوضاع بحران اقتصادی بیمه دولتی قابل اطمینان هست یا بیمه خصوصی؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بیمه دولتی فقط بیمه های کشوری و لشگری میباشد و سازمان تامین اجتماعی یک سازمان مردمی و غیر انتفاعی بشمار میرود گرچه تحت نظارت دولت بوده  و مدیریت آن توسط وزیر کار و رفاه اجتماعی منسوب میشود و ضمن اینکه 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند تماما تحت نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اداره میشوند و بیمه مرکزی تضمین کننده وجوهات و حقوق بیمه گزاران و بیمه شدگان میباشد

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید