در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا کارگاه ها می توانند نسبت به بازخرید سنوات خدمت کارگران خود اقدام نمایند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام در قانون کار در زمینه بازخرید سنوات خدمت کارگران مشمول این قانون پیش بینی خاصی بعمل نیامده است با وجود این توافق طرفین در خصوص بازخرید سنوات خدمت ملاک عمل بوده و در صورت عدم حصول توافق و بروز اختلاف و طرح دادخواست در اداره کار محل تصمیمات متخذه در مراجع رسیدگی قابل اجرا خواهد بود .