در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام در قرارداد های کار با مدت موقت یا انجام کار معین پرداخت سنوات خدمت به چه نحوی انجام می شود ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام با استناد به ماده 24 قانون کار در صورت خاتمه قرارداد کار با مدت موقت یا کار معین چنانچه سابقه کار کارگر نزد کارفرما به یکسال رسیده باشد کارفرما مکلف به پرداخت مزایای پایان کار مقرر در ماده قانونی مذکور می باشد در قرارداد های مزبور چنانچه زمان اشتغال کمتر از یکسال باشد پرداخت مزایای پایان کار منوط به پیش بینی موضوع در قرارداد کار منعقده فی مابین طرفین خواهد بود .