در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
چه تفاوتی بین بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قببال کارکنان با بیمه حوادث وجود دارد ؟
4 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز بیمه مسولیت بیمه ای هست که شخص مسئولیتی که در اجتماع یا در مقابل افراد تحت امرش داره رو انتقال میده به شرکت بیمه

یعنی مثلا اگر کارگر شما حین کار براش حادثه ای پیش بیاد شما مسئولیت دارید (جدا از درصد تقصیر خود کارگر) و ازتون شکایت میکنه و باید بهش دیه بدید

که با خرید بیمه مسولیت ، شرکت بیمه این کار رو انجم میده

اما بیمه هی حوادث دیه نمیدن

و تنها سرمایه ای مشخص درازای فوت یا نقص عضو یا هزینه های پزشکی تا مبلغ مشخصی رو پرداخت میکنن