باز هستیم
0 امتیاز
608 بازدید
در امور اداری و دولتی توسط (21,150 امتیاز)
سلام

بازداشت مال منقول فاقد سند رسمی .... لکن در تصرف غیر است و متصرف نسبت به آن ادعای مالکیت می کند ، ممنوع است ) حال چنانچه مدیون به استناد مبایعه نامه یا وکالتنامه عادی خودرو را به غیر واگذارنموده باشد آیا به صرف ارائه اسناد عادی نسبت به رفع توقیف اقدام می شود؟ یا باید رئیس اجرا نسبت به صدور رای در این خصوص اقدام نماید ؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (122,120 امتیاز)
 
بهترین پاسخ
سلام

خیر مطابق ماده 29 آیین نامه رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی انتقال خودرو به موجب سند رسمی انجام می شود و دارندگان
وسایل نقلیه مکلفند قبل از هرگونه نقل و انتقال وسایل مذکور در دفاتر اسناد رسمی ابتدا به ادارات راهنمایی و رانندگی یا مراکز تعیین شده از سوی
راهنمایی و رانندگی برای بررسی اصالت وسیله نقلیه ، هویت مالک،پرداخت جریمه ها و دیون معوق و تعویض پلاک
به نام مالک جدید مراجعه نمایند و همچنین برابر بخشنامه 100& 9000
 قوه قضاییه تشخیص مالکیت خودرو بر عهده دفاتر اسناد رسمی است. لذا مبایعه نامه و وکالتنامه ( اعم عادی و رسمی) موجب رفع توقیف خودرو نخواهد شد.

مشاوره های مشابه

تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...