باز هستیم
0 امتیاز
2,058 بازدید
در مهریه توسط (110 امتیاز)
سلام

در کدام مرحله اجرای مهریه حکم طلاق صادر میشه؟ ایا بعد از پرداخت پیش قسطه؟

اگر ملکی که به نام پدر و مادر مرد بوده و به مدت فقط سه هفته به نام مرد زده شده و باز به نام پدر و مادر بخوره و زن سند به نام خورده رو به دادگاه نشون بده امکان توقیف ملک وجود داره؟

پروسه ی اجرای مهریه چقدر طول میکشه؟ با احتساب درخواست اعسار زوج و اعتراض روی حکم میزان قسط. زمان حدودی رو بفرمایید.

اگر زوج هیچ مالی و حقوقی نداشته باشه امکان گرفتن مهریه از اموال خانواده درجه یک وجود داره؟ اگر نه بفرمایید تکلیف مهریه چی میشه؟

ممنون
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (27,660 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز طلاق و مطالبه مهریه دو پرونده مجزا می باشند و هر کدام روند رسیدگی مختص خود را دارند.

امکان توقیف و بازداشت ملکی که در حال حاضر متعلق به شخص دیگری غیر از زوج می باشد وجود ندارد.

پروسه مطالبه مهریه از زمان اقدام تا زمان اجرا کاملا بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد و قابل پیش بینی نمی باشد.اما قطعا بیش از یک ماه طول میکشد.

زوج خودش به تنهایی مسئول پرداخت دیون خود میباشد و خانواده وی هیچگونه تکلیفی در این خصوص نخواهند داشت.در صورت عدم تمکن مالی زوج با درخواست وی نحوه پرداخت مهریه برای وی تقسیط خواهد شد.

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 8,221 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 14,464 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 5,727 بازدید
سوال شده دی 28, 2021 در مهریه توسط kamrani96 (21,150 امتیاز)
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...