باز هستیم
0 امتیاز
1,693 بازدید
در ازدواج توسط (100 امتیاز)
سلام، آیا زوج میتواند در عقدنامه شرطی را بگذارد که زوجه اجازه استفاده از حق حبس را نداشته باشد؟ مثلا شرط کند به محض وقوع عقد زوجه باید بدون هیچ شرطی به طور کامل تمکین کند تا با این شرط حق حبس زوجه از بین برود؟

ممنون.
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (27,660 امتیاز)
با سلام

استفاده از حق حبس قانون است که ماده 1085 قانون مدنی به آن اختصاص داده شده است.شروط ضمن عقد نمیتوانند خلاف قانون باشند.لذا چنین شرطی خلاف مقتضای عقد ازدواج  و باطل است.

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 1,371 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 1,336 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 805 بازدید
سوال شده مرداد 6, 2018 در ازدواج توسط farhan218 (160 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 1,992 بازدید
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...