باز هستیم
0 امتیاز
3,622 بازدید
در ازدواج توسط (140 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
سلام

با توجه به اینکه من و همسرم در دوران عقد هستیم و ایشان درخواست طلاق داده اند .و به هیچ عنوان جابگوی تلفن و ملاقات حضوری نیستن . و تا کنون مهریه خود را دریافت نکرده اند و دوشیزه میباشند . میتوانم با توجه به اینکه در دوران نامزدی مسافرت چند روزه با هم رفته ایم این سفر را ملاک زندگی مشترک قرار داده و ایشان را ملزم به تمکین بکنم ؟چون شنیده ام اگه در دوران عقد زن زندگی مشترک با همسر خود داشته باشد در صورت باکره و نگرفتن مهریه هم باید تمکین کند.
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (27,660 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 1085 قانون مدنی زن میتواند تا زمانیکه مهریه او تسلیم نشده از ایفای وظایفی که در قبال شوهر دارد امتناع کند.با این شرایط زوجه میتواند تا دریافت مهریه از تمکین خاص خودداری کند.اما اگر حتی یک بار مبادرت به تمکین خاص نماید دیگر نمیتواند به بهانه دریافت مهریه از تمکین خاص امتناع نماید.لذا اگر جنابعالی بتوانید اثبات نمایید که در زمان سفر ایشان در تمکین خاص شما بوده اند(منظور رابطه زناشویی میباشد)دیگر ایشان حتی اگر هنوز باکره باشند نمیتوانند از حق حبس مهریه خود استفاده نموده و میتوانید از طریق دادگاه الزام به تمکین ایشان را مطالبه نمایید.

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 5,721 بازدید
سوال شده تیر 28, 2018 در ازدواج توسط beheshti9 (122,120 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 3,893 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 5,997 بازدید
سوال شده بهمن 22, 2018 در نفقه و تمکین توسط behnam84m (100 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 1,832 بازدید
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...