در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
آیا می توان با 54 سال سن و 27سال سابقه که 6 سال از مدت سابقه از سال 1371الی سال 1376 مربوط به کار در مرغداری (جزو مشاغل سخت)میباشد بازنشست شد؟

و اینکه این بخشنامه ی جدید که اومده که هر 1 سال بیمه مشاغل سخت 1.5 حساب میشه شامل من میشه؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام  قانونا در حال حاضر شما شرایط سنی بازنشستگی را با این سابقه  بیمه ندارید حتی با احتساب نیم برابر سابقه سخت و زیان آور ۶ ساله کارکردتان . با ید سن شما به ۶۰ سال کامل برسد تا مشمول بازنشستگی شوید