در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام و وقتتون بخیر ، بنده ۵۳ سال سن و سابقه ۱۷ سال بیمه دارم الان متاسفانه دیگه نمیتونم کار بکنم ، پاهام و بدنم توانایی کار ندارن ، از لحاظ بینایی مقداری مشکل دارم و دندون هام رو هم به علت فرسودگی کامل کشیدم ، آیا میتونم بازنشسته بشم با ۱۷ سال ؟؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام از نظر سنی حداقل شرط لازم ۶۰ سال را  برای بازنشستگی ندارید

برای از کار افتادگی باید پزشک متخصص گواهی عدم درمان برای شما صادر نموده و فرم مربوطه را تکمیل و به همراه مدارک پزشکی  تحویل شعبه تامین اجتماعی دهید تا شورای پزشکی در مورد شما  اعلام نظر نماید