در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)

با سلام
سال ۱۴۰۰ برای تبدیل وضعیت استخدامی ، به دیوان عدالت اداری شکایت کردم ، تو بدوی شکایتم رد شد ، الانم تو مرحله تجدید نظر خواهی هست و تو تجدید نظر خواهی به قانون جدیدی که تو بودجه ۱۴۰۱ تصویب شده استناد کردم.
سوال من از اساتید اینه ، قاضی تو تجدید نظر خواهی استناد به این قانون جدید را لحاظ خواهد کرد یا اینکه برای استناد به قانون جدید کلا از اول باید شکایت کنم؟

1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در هر مرحله از رسیدگی قضات به قوانین و مصوبات  موضوعه جدید  استناد  خواهند کرد