در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
باسلام، بنده مردهستم وبه دلیل بیماری که از بچگی داشتم بعداز فوت پدر و مادرم حقوق پدرم رو تحت عنوان از کارافتادگی کلی دریافت میکنم آیا اگر از طرف هیئت عزاداری امان حسین در قرعه کشی سفر به عتبات عالیات برنده بشم وبرم سفر کربلا،باتوجه به اینکه کربلا خارج از ایران است ،آیا این سفر موجب قطع حقوق ازکارافتادگی کلی میشود؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
تنها موضوعی که باعث قطع مبلغ مستمری از کارافتادگی کلی خواهد شد اشتغال به کار مجدد و نیز تغییر در وضعیت جسمانی و بهبود توانایی فرد حسب تشخیص کمیسیون های پزشکی می باشد لذا انجام سفر تاثیری در قطع مبلغ مستمری ندارد.