در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام خدمت شما کارشناس محترم

خدمت شماعارضم بنده حقیر بیمه تامین دارم و دوساله بیمه عمر  چون خدمات تامین اجتماعی بهتر شده مخصوصا در این ایام بنظر شما بزرگوار از بیمه عمرباز خرید کنم یا نه لطفا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (6,060 امتیاز)
با سلام. بیمه عمر ارتباطی با بیمه تامین اجتماعی ندارد و هرکدام مزایای خود را دارند. لذا بهتر است هر دو را ادامه بدهید و‌ اگر مدت بیمه عمر کنار از ۱۰ سال پرداخت کرده باشید در صورت بازخرید معمولا متضرر خواهید شد.