در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

پدر من ۵۶ سال و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارد(البته چند سال با این که به کار مشغول بوده کارفرما بیمه پرداخت نکرده)، الان به دلیل بیماری قادر به انجام کار نیستند(تنگی کانال نخاعی) حالا میخوام بدونم میشه بازنشستگی پیش از موعد بشه با این شرایط که؛ ۱_ دوران سربازی را در جبهه گذرانده ۲_ در محل کار دچار شکستگی پا شده که بعد از چند سال هنوز میله داخل پاهاش هست
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام پدر گرامی شما شرط سنی لازم را که ۶۰ سال است ندارند امکان بازنشستگی وجود ندارد

ولی با توجه به بیماری و ناتوانی که دارن می توانید درخواست از کارافتادگی را برایشان مطرح کنید  ضمنا مدت حضور در جبهه یک و نیم برابر برایشان لحاظ می گردد

اگر مجموع ناتوانی های ایشان در شورای پزشکی ۶۶ درصد را احراز کند با حقوق ۳۰ روزه پایه از کار افتاده می شوند