در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام خانم ۴۰ ساله مجردم که تا بحال بعلت مشکلات زیاد بیمه نداشتم مدتی ست که در مورد بیمه های مختلف تحقیق اینترنتی کردم و چندتا مشاوره تلفنی داشتم نتیجه گرفتم بیمه عمر مستمری زنان خانه دار پاسارگاد با شرایطم بهتره  نظر شما کارشناسان محترم چیست؟و مهمترین سوالم این که برای خرید بیمه از کجا مشاور بگیرم که مطمئن باشم؟خدانکرده سوتفاهم نشود منظورم اینکه میپرسم که مطمئن مسیر درست خرید بیمه رو انجام بدم کع احتمال اشتباه و خطای خودم کم بشه که مشکلی برام پیش نیاد چون به سختی زندگژ خودم و مادر پیرمو اداره میکتم و پدرم بعد از ۳ سال زمینگیر بودن فوت شدن برای همینکه از زندگی اینده ام عقبم راه اشتباه با اناخاب ادم اشتباه نکنم و از شما دلسوزان راهنمایی میخواهم

خداوند به شما فرشته های دلسوز سلامت بذهد الهی امین
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بیمه پاسارگاد در حال حاضر خدمات خوبی را ارائه می دهد از طریق نمایندگیهای مجاز  اقدام به تکمیل پرسشنامه بکنید و تحویل نمایید ظرف کمتر از ده روز بیمه نامه شما تحت نظارت بیمه مرکزی ایران صادر و تسلیم می گردد درضمن شما می توانید از طریق سایت بیمه مرکزی اصالت آن را چک کنید و هر وقت که تمایل داشتید می توانید درخواست الحاقیه نمایید   جای نگرانی وجود ندارد پرداخت حق بیمه نیز بصورت الکترونیکی در اختیار خودتان است و با نصب نرم افزار آن روی گوشیتان می توانید با خیال راحت اقساط بیمه را پرداخت کنید و پیامک تایید آن را نیز دریافت کنید  موفق باشید