در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام حق بیمه حرف و مشاغل آزاد ۱۲ درصد و ۱۴ درصد ماهانه چقدر میشه ؟

من قبلا سفت کار درجه یک ساختمانی پرداخت میکردم الان نگاه کردم این شغل در حق بیمه ها نیست باید بنایی رد کنم یا مشاغل دیگه میتونم درجه یک پرداخت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
باسلام بیمه ۱۴ درصد مبلغ ۶۰۴۶۷۰ هزار تومان  بدونه دفترچه و با پوشش فوت و بازنشستگی

   بیمه ۱۸ درصد ۷۷۷۴۳۳ هزار تومان  بدونه خدمات درمان و با بوشش فوت از کار افتادگی و بازنشستگی است

ضمنا به ازای هردفترچه درمان می توانید ۷۱۶۰۰ پرداخت کنید تا از این خدمت برخوردار شوید

بنایی همان سفت کاری ساختمان محسوب می گردد