در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام ، من بیمه خویش فرمای نیروهای مسلح هستم ، می خواستم تو شرکتی استخدام بشم ، بعد از استخدام می تونم از شرکت بخوام من رو بیمه نکنن تا بتونم بیمه خودم رو داشته باشم ، در این صورت قرارداد کار با من بسته میشه ؟ و از مزایای حقوق نظیر عیدی و سنوات به مشکلی بر نمی خورم ؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

مطابق با ماده‌ی ۳۶ قانون تأمین اجتماعی و ماده‌ی ۱۴۸ قانون کار، پرداخت حق بیمه‌ی کارگر بر عهده‌ی کارفرما است که در قالب ارسال فهرست بیمه‌ای به سازمان تأمین اجتماعی و پرداخت حق بیمه مقرر، انجام می‌گیرد و در صورت عدم ارسال لیست کارفرما در هنگام بازرسی دفاتر قانونی تویسط موسسه حسابرسی یا بازرسی کارگاه جریمه خواهد شد نکته دیگر اینکه در صورت بازنشستگی شخص در سایر صندوق های بیمه ای مستمری توسط سازمان تامین اجتماعی برقرار نمی شود و همپوشانی بین صندوق های بیمه ای ممنوع می باشد مگر در مواردی خاص.جهت توضیح بیشتر در اینخصوص با کارشناسان موسسه بیدبرگ تماس بگیرید   .