در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
سلام.معلمی هستم بابیست ونه سال سابقه ی کار.درسال 1379از اول ماه آذر به مدت ده ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم.الان درسال بیست ونه خدمت میباشم وتا تاریخ  1401.4.31  بیست ونه سال سابقه تمام دارم واز ماه مرداد وارد سال سی کار میشوم.لذا خواهشمندم که راهنمایی فرمایید که آیا میتوانم باپرداخت حق بازنشستگی این ده ماه آن را به سنوات خود اضاف نمایم ودر پایان شهریور ماه بازنشست شوم یا نه؟ اگه راه حلی دارید لطف کنید مرا راهنمایی نمایید.ممنون از لطف وزحمت شما

بازنشستگی فرهنگیان.پرداخت حق بازنشستگی مرخصی بدون حقوق واضاف کردن آن به سنوات خدمت درپایان خدمت ودر بیست ونه سالگی
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
امکان خرید فاصله خدمتی ایجاد شده برای شما وجود ندارد.همچنین با توجه به اینکه شرایط مقرر در ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری برای شما وجود ندارد شرایط بازنشستگی را ندارید و الزاما باید 30 سال سابقه شما تکمیل شود.در اینخصوص می توانید با کارشناسان ما مشاوره نمایید