در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
پدرم بازنشسته شرکت نفت است و من تحت سرپرستی او میباشم و دفترچه بیمه درمان نفت هم دارم، حالا میخواهم در جایی به عنوان منشی استخدام شوم اما نمیخواهم از سرپرستی پدرم خارج شوم، میتوانم از کارفرما بخواهم مرا بیمه نکند؟ چون خودم دفترچه دارم و نیازی به بیمه جدید ندارم.

آیا میشود که برای من شماره بیمه صادر نشود؟

چگونه میتوان بصورت توافقی در قرارداد این موضوع را لحاظ کرد که منع قانونی نداشته باشد؟

اگر بعد از استخدام و صدور شماره بیمه از سرپرستی پدر خارج شوم، بعد از استعفا میتوانم دوباره تحت سرپرستی اش قرار بگیرم و از مزایا بهره‌مند شوم؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

بر اساس ماده 36- قانون تامین اجتماعی،  کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان می‌باشد ومکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم‌بیمه شده را کسر نموده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تأدیه نماید. در صورتی که کارفرما از ارسال لیست خودداری کند شخصا" مسئول پرداخت آن خواهد بود و در صورت عدم ارسال لیست حق بیمه و انجام بازرسی از کارگاه یا حسابرسی از دفاتر قانونی شرکت سبب جریمه خواهد شد.

درصورتی که بیمه شما قطع شود و کار نکنید می توانید مجدد تحت پوشش پدرتان قرار بگیرید.