در بیمه بیکاری توسط (82,450 امتیاز)
بیمه بیکاری تیر  ۱۴۰۱ کی واریز میشود ؟
1 پاسخ
توسط (33,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

بیمه بیکاری تیر 1401 طبق رویه زیر واریز می شود:

فهرست موضوعات

  • زمان واریز بیمه بیکاری
  • مبلغ بیمه بیکاری
  • افزایش حقوق بیمه بیکاری 1401
  • استعلام واریز بیمه بیکاری
  • سند واریز بیمه بیکاری

زمان واریز بیمه بیکاری

فرآیند سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه بیکاری در سال های اخیر به این صورت بوده است که تا تاریخ 15 ام ماه بعد مبلغ بیمه بیکاری به حساب مشمولین دریافت بیمه بیکاری واریز می شود. به عنوان مثال بیمه بیکاری خرداد 1401 در تاریخ 15 تیر 1401 واریز می شود.

معمولا شعبه ها در یک تاریخ مشخص بیمه بیکاری را واریز میکنند اما ممکن به دلیل مصادف بودن 15 ام ماه با تعطیلات رسمی در اولین روز غیر تعطیل بعد از آن واریز انجام شود.

مبلغ بیمه بیکاری

حداقل مبلغ بیمه بیکاری 1401، حداقل حقوق وزارت کار (بدون بن و حق مسکن) می باشد که برای سال 1401 حدودا مبلغ 42,000,000 ریال می باشد.

برای کسانی که اولین ماه دریافتی بیمه بیکاری شان است از تاریخ بیکاری حقوق بیمه بیکاری ماه قبل که واریز نشده به صورت یکجا به حسابشان واریز خواهد شد. به عنوان مثال اگر تاریخ بیکاری شما 30 بهمن باشد و شما اولین بیمه بیکاری خود را در تاریخ 15 تیر دریافت کنید حقوق بیمه بیکاری اسفند و فروردین و اردیبهشت و خرداد یکجا به حسابتان واریز می شود.

افزایش حقوق بیمه بیکاری

افزایش حقوق بیمه بیکاری از اول فروردین 1401 برای کسانی که در سال 1400، بیمه بیکاری دریافت می کردند اعمال می شود. حقوق فروردین بیمه بیکاری 1401 با نرخ افزایش یافته سال جدید، تا 15 اردیبهشت واریز می شود. هرچند شعب تا 27 اردیبهشت فرصت دارند تا سند تایید شده بیمه بیکاری فروردین را واریز کنند اما معمولا زودتر پرداخت می کنند.

استعلام واریز بیمه بیکاری

برای استعلام واریز بیمه بیکاری تیر 1401 وارد سایت تامین اجتماعی شوید و از منوی بیمه شدگان، حمایت های کوتاه مدت را انتخاب کنید و سپس روی مشاهده درخواست های تعهدات کوتاه مدت کلیک کنید. در این قسمت می توانید ملاحظه کنید که سند پرداخت بیمه بیکاری برای شما صادر شده یا نه.

سند واریز بیمه بیکاری

اگر فردی مشمول دریافت بیمه بیکاری باشد حداکثر تا 30 ام هر ماه سند پرداخت در شعبه بیمه تامین اجتماعی صادر میشود و شعب تا 27 ام ماه بعد فرصت دارند تا سند تایید شده بیمه بیکاری را واریز کنند اما معمولا زودتر پرداخت می کنندو حداکثر تا تاریخ 15 ام ماه بعد به حساب فرد واریز می شود.  به عنوان مثال سند پرداخت بیمه بیکاری خرداد 1401 حداکثر تا پایان خرداد صادر می شود و تا تاریخ 15 تیر 1401 پرداخت می شود.

در صورتی که به هر دلیل بیمه بیکاری شما قطع شده باشد در پایان ماه برای شما سند پرداخت بیمه بیکاری صادر نمی شود و طبیعتا در تارخ 15 ام ماه بعد هم واریزی به حساب شما انجام نمیشود. بنابراین اگر بنا به دلایلی ازجمله عدم حضور در زمان مراجعه بازرس تامین اجتماعی احتمال قطع بیمه بیکاری خود را بالا میدانید برای پیگیری حداکثر تا تاریخ 30 ام همان ماه فرصت دارید تا پیگیری کنید. به عنوان مثال برای پیگیری واریز بیمه بیکاری خرداد 1401 که تا تاریخ 15 تیر 1401 قرار است پرداخت شود، حداکثر تا پایان خرداد فرصت دارید که پیگیری کنید.

هرچند اگر بعد از آن تاریخ پیگیری کنید و مجدد بیمه بیکاری شما برقرار شود در ماه های آتی بیمه بیکاری ماه قبل هم به حسابتان واریز می شود و همچنین در سوابق بیمه شما لحاظ می گردد.