در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
من فرزند ذکور بازنشسته متوفی نیروهای مسلح ارتش هستم که به تایید کمیسیون پزشکی، از کارافتاده کلی تشخیص داده شده ام. با مراجعه به ساتا به من تعهدنامه ای رو گفتن باید بدم که در ان نوشته شده نباید سوابق بیمه ای داشته باشم. با توجه به این که من 3 سال پرداخت حق بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی دارم، یعنی مستمری پدرم رو نمی تونم بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
در صورت ازکارافتادگی فرزند ذکور و تایید توسط کمیسیون پزشکی امکان دریاعت مستمری والدین را دارد