در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده بچه ی پنج ماهه دارم که مادرزادی دچار یک بیماری نادر هست و باید عمل پیوند کبد بشه ، حالا شرکتی که کار میکنم برای کمک بهم میخاد اسم من رو هم توی لیست بیمه تکمیلی اضافه کنه. آیا بیمه ی تکمیلی هزینه ی درمان و عمل پیوند کبد دخترم رو تقبل میکنه؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
با سلام

تنها جوری که شما میتوانید اقدام کنید رد کردن فرم شما در شرکتهای بالای 1000 نفر است که دوره انتظار ندارند

موفق باشید