در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام

دفتر ساتا برای برقراری حقوق پدرم یه تعهد نامه داده و گفته اصلا تغییرش ندهید ببر امضا کن بیار

نوشته حقوق شاغلی نداشته باشیم تمکن مالی نداشته باشیم سابقه خروج از کشور هم نداشته باشیم شاغل هم نباشیم و ..... بعدا هم ایجاد نشه

خب تمکن مالی یعنی چی یعنی من باید تو خیابون تو کوچه زندگی کنم مثلا نباید خانه داشته باشم نباید لباس و غذا و ...داشته باشم متوجه نمیشم حالا  تمکن مالی داشته باشم باید حقوق پدرم به من ندن

یا نداشتن سوابق بیمه ای یعنی چی یعنی اصلا سوابق نداشته باشیم یا از زمان برقراری مستمری چرا دقیق مشخص نشده

یا سابقه خروج از کشور یعنی اصلا نمیشه از کشور خارج شد مثلا برای تفریح یا زیارت یا سفر کاری علمی

یا نوشته نداشتن شغل شاید من بخوام جایی صلواتی شاغل باشم ولی حقوق نگیرم

مگه به دختران مجرد در صورت شاغل نبودن و مجرد بودن و بیمه پرداز نبودن در زمان دریافت مستمری پدر حقوق نمیدهند ، خب ببخشید پس این تمکن مالی و خروج از کشور و اینا چیه توی این تعهد نامه چرا این تعهد نامه دقیق نیست و کلی نوشته شده، آیا اصلا میتونم بدون اینکه تعهد نامه را امضا کنم به دیوان شکایت کنم و مستمری پدرم را از طریق دیوان برقرار کنم چون دفتر ساتا گفته تعهد نامه امضا کنم و تا امضا نکنم مستمری برقرار نمیشود
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

بهترین پاسخ

بر اساس ماده 191 آئین نامه اجرایی نیروهای مسلح فرزند دختر تا زمانی که فاقد شغل و شوهر باشد می توانند مستمری پدر یا مادر خود را دریافت نماید. لذا آنچه حائز اهمیت است برقراری بودن شرایط فوق در زمان درخواست مستمری می باشد و داشتن سابقه قبلی اهمیت ندارد.