در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

نرخ و تعرفه بیمه خویش فرما در سال 98 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

 با توجه به تعیین و اعلام حداقل دستمزد کاگران در سال ۱۳۹۸ مبلغ حق بیمه های صاحبان حرف و مشاغل آزاد و اختیاری به شرح زیرمی باشد:

 حق بیمه ماهانه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد درماه های 31 روزه براساس حداقل دستمزد :

  • نرخ 18%    بدون درمان 2821399 ریال
  •  نرخ 14%    بدون درمان 2194421 ریال
  • نرخ 12%    بدون درمان 1880932 ریال

حق بیمه ماهانه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد درماه های 30 روزه براساس حداقل دستمزد :

  • نرخ 18%    بدون درمان 2730386 ریال
  •  نرخ 14%    بدون درمان 2123633 ریال
  • نرخ 12%    بدون درمان 1820257  ریال

البته برابر آخرین بخشنامه های سازمان تامین اجتماعی مبلغ حق بیمه ها منطبق با حرفه و یا شغل تغییر می کند.

  درصورت استفاده از خدمات درمانی، مبلغ  حق سرانه درمان به ازای هر نفر ماهانه 440000 ریال به حق بیمه های فوق اضافه میگردد. البته این مبلغ مصوب سال 1397 است و تا اواسط سال جاری مبلغ جدید تعیین و مابه التفاوت آن از اول سال از بیمه شدگان دریافت می گردد.

مبلغ حق بیمه اختیاری به شرح زیر می باشد:

  • ماه های 31 روزه ۵۰۷۸۵۱۸ ریال
  • ماه های 30  روزه 4914694 ریال

جدول حق بیمه تامین اجتماعی