باز هستیم
مشاوره بیمه یا اداره کار
021-91023784
واتساپ
+2 امتیاز
1,319 بازدید
در شرکت بیمه توسط
دوباره دسته بندی کردن توسط
آیا بیمه سامان درصورت تصادف و فوت یا کارافتادگی پول پرداخت میکند و درصورت ورشکستگی چی؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (2,570 امتیاز)
ویرایش شده توسط
باسلام
ضمن تبریک به آینده نگری شما
بعد از بستن قرارداد با شرکت های بیمه، این شرکت ها یکسری پوشش هایی را برای فرد بیمه شده در نظر میگیرند که با یک مثال برایتان تشریح می کنیم:
مثلاً اگر شخصی برای سال اول حق بیمه یک میلیون تومان را انتخاب کند، از همان ابتدای قرارداد ۲۵ میلیون تومان سرمایه فوت دارد. به این معنی که اگر خدای نکرده بر اثر هر عاملی فوت کند، شرکت بیمه ۲۵ میلیون تومان به علاوه اندوخته صندوق به شخص یا اشخاصی می دهد که به عنوان ذینفع بیمه نامه مشخص شده اند.
حالا اگر شخص بر اثر حادثه فوت کرد به جای آن، ۱۰۰ میلیون بعلاوه اندوخته صندوق پرداخت می شود.
اگر شخصی بر اثر حادثه و به صورت دائم از کار افتاده شد، شرکت بیمه ۲۵ میلیون تومان به عنوان سرمایه ازکار افتادگی به شخص پرداخت می کند.
شخصی که از کار افتاده شده، به مدت ۱۰ سال هم از پرداخت حق بیمه معاف شده و حق بیمه اش را شرکت بیمه پرداخت می کند! همین شخص ۲ برابر حق بیمه سالیانه خود را به صورت مستمری از شرکت بیمه به صورت جداگانه هم دریافت می کند!

 ورشکستگى یا انحلال شرکت بیمه

یکی از سوالات مهم و اساسی که مشتریان بیمه های عمر در باره ضمانت اجرایی این بیمه نامه می پرسند این است که «اگر شرکت بیمه تا ۲۰ سال آینده ورشکسته شود یا به هرصورت وجود نداشته باشد تکلیف بیمه نامه من چه خواهد شد؟!» در این مطلب با ارائه آیین نامه ها و ماده های قانوی بیمه مرکزی ایران سعی می کنیم پاسخی جامع و کامل به این سوال بدهیم.

ماده ۳۷.
ثبت هر مؤسسه بیمه در کشور ایران موکول به ارائه پروانه تأسیس که از طرف بیمه مرکزى ج.ا.ا صادر می شود خواهد بود. همچنین ثبت هرگونه تغییرات بعدى در اساسنامه و میزان سرمایه و سهام مؤسسات بیمه‏ اى که به ثبت رسیده باشند، موکول به ارائه موافقت بیمه مرکزى ج.ا.ا می باشد.

(این ماده قانونی نشان می دهد که تمامی شرکتهای بیمه خصوصی و دولتی، تحت نظارت مستقیم بیمه مرکزی ج.ا.ا هستند و ثبت و تأسیس آنها فقط از کانال بیمه مرکزی ممکن است.)

ماده ۶۰.
اموال شرکتهای بیمه همچنین ودایع مذکور در مواد ۳۶ و ۴۶ قانون تأسیس بیمه و بیمه گری، تضمین حقوق و مطالبات بیمه‏ گذاران، بیمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنان است و درصورت انحلال یا ورشکستگى یک شرکت بیمه، بیمه‏ گذاران و بیمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنان نسبت به سایر بستانکاران، حق تقدم دارند. در میان رشته‏ هاى مختلف بیمه، حق تقدم با بیمه عمر است. شرکتهای بیمه نمی توانند بدون موافقت قبلى بیمه مرکزى ج.ا.ا، اموال خود را صلح حقوق نمایند و یا به رهن واگذار کنند و یا موضوع هر نوع معامله با حق استرداد قرار دهند.

(این ماده قانونی نشان می دهد که درصورت انحلال یا ورشکستگى یک شرکت بیمه تعهدات بیمه نامه ها به عهده بیمه مرکزی می باشد. این ماده نیز به این مطلب اشاره دارد که درصورت ورشکستگی یک شرکت بیمه، حق و حقوق بیمه گذاران عمر، در رأس تمامی بدهکاری های آن شرکت قرار دارد و شرکت ورشکسته، قبل از تسویه هرگونه بدهی “حتی بدهی به دولت یا بدهی به بانکها یا بدهی به کسانیکه از آن شرکت چک یا سفته یا هرگونه اوراق بدهی آور دیگری دارند” تقدم دارد.)

ماده ۷۱.
کلیه شرکتهای بیمه که در ایران فعالیت می نمایند باید ۵۰% در رشته بیمه‏ هاى زندگى (شامل بیمه عمر وتامین آتیه ) و ۲۵% در سایر رشته‏ ها از معاملات بیمه‏ اى مستقیم خود را نزد بیمه مرکزى ج.ا.ا بیمه اتکایى نمایند.

(این ماده قانونی نشان می دهد که ۵۰% از حق‌بیمه‌های رشته عمر که یک شرکت بیمه از بیمه‌گذاران خود دریافت می‌کند، مستقیماً به حساب بیمه مرکزی ج.ا.ا واریز می‌شود. درقبال ۵۰ درصدی که بیمه مرکزی دریافت می کند، مکلف است تا درصورت متضررشدن یک شرکت بیمه، به نسبت حق بیمه های دریافتی، به صورت اتکایی عمل نموده و تا سهمی مشخص از ضرر و زیان را جبران کرده تا از ورشکستگی شرکت بیمه مزبور جلوگیری نماید.)

هادی فرنام نیا

*مشاور مالی و بیمه عمر پاسارگاد*
'به امید روزی که هر ایرانی یک بیمه عمر داشته باشد'

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+2 امتیاز
2 پاسخ 13,720 بازدید
+2 امتیاز
2 پاسخ 4,150 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 4,718 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 1,344 بازدید
سوال شده اسفند 11, 2017 در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط طاهری
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,849 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 1,659 بازدید
+1 امتیاز
3 پاسخ 10,263 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 2,334 بازدید
سوال شده خرداد 9, 2016 در شرکت بیمه توسط بدون نام
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,569 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 865 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 953 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 617 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,485 بازدید
+2 امتیاز
2 پاسخ 852 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 4,376 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,051 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 1,843 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 1,626 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 2,195 بازدید
+2 امتیاز
2 پاسخ 3,411 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 1,954 بازدید
تماس با بیدبرگ
درباره بیدبرگ
قوانین بیدبرگ

.
.
...