در سوابق بیمه توسط
سلام چهار سال در مطب دندان‌ پزشکی به‌صورت پاره‌ وقت مشغول به کار بودم و بیمه نشدم . ولی حقوق ماهانه و عیدی سالیانه خود را دریافت کردم . در حال حاضر کارفرما می‌خواهد مطب را واگذار کند. با توجه به اینکه بیمه نبودم مشــمول دریافت حق سنوات می‌ شوم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط
سلام البته بیمه برای کارگران اجباری است و کارفرما موظف است از همان روز اول کارگر خود را بیمه کند. پرداخت سنوات سالیانه به بیمه تامین‌اجتماعی ارتباطی ندارد. سنوات یا پاداش پایان خدمت مبلغی است که با اتمام قرارداد کار و قطع ارتباط کاری باید توسط کارفرما به کارگر پرداخت شود و میزان آن به ازای هرسال سابقه کار یک ماه آخرین حقوق مبناست، که در هر حال نباید از حداقل حقوق سال مربوطه کمتر باشد.