در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام بنده یکسال قبل به مدت ۱۰ روز از بیمه بیکاری استفاده کردم و شاغل شدم و بیمه بیکاریم قطع شد و حالا مجدد میخوام بیمه بیکاری استفاده کنم اما با وجود اینکه بیمه بیکاریم قطع شده سایت اداره کار میگه شما هنوز پرونده باز دارید با فلان کد پیگیری

درحالیکه هم اداره کار هم تامین اجتماعی بیمم رو قطع زدن و هنوز دکمه اعتراضش داخل سایت اداره کار فعاله چطوری باید دوباره درخواست بدم

ممنون
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورت قطع مقرری بیکاری و دریافت تائیدیه آن با پیامک باید وارد سایت شده ودر قسمت تمام ورودیهای من یا گزارش کارگری که نظر شما را درمورد قطع مقرری جویا شده وارد شوید و گزینه تایید را فعال کنید و ارسال نمایید تا پرونده از حالت فعال خارج شده و امکان ثبت دوباره درخواست فراهم شود  درصورتیکه نتوانستید این کار را انجام بدید از طریق همین سایت  تماس بگیرید