در سایر توسط (100 امتیاز)
شوهر خواهر من تو یه ساختمانی برای تخریب رفته بودن که موقع تخریب دیوار ریخته روش وفوت شده .درحالی که ساختمان بیمه نبوده .در حال حاضر ما شکایت کردیم کارشناس نیومده .احتمال این هست که کارشناس صددرصد بزنه واینکه احتمالش هست که کارشناس اصلا تایید نکنه؟واینکه در ماه حرام این اتفاق افتاده .چقدر تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
باسلام

بله در صورت بروز حادثه شخص کارفرما و مالک مقصر حادثه هستند

بسته به نوع قراردادی که دارند

و شخص زیان دیده هم میتواند علیه انها اقامه دعوا کند و دیه دریافت نماید

دیه با توجه به ماههای سال قابل تغییر است