در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام مادر همسرم هم بیمه بازنشستگی خودش رو ماهانه از تامین اجتماعی میگیره و هم بیمه پدرشوهرم که فوت شده، در صورتی که چند سال پیش بیمه همسرش رو قطع کردند  ولی با پارتی بازی تونستن درست کنن، یه سوالی که دارم اینه پدرشوهر من که  فوت شده کلا دو سال فقط حق بیمه پرداخت کرده و سابقه بیمه زیادی نداشت ،  ولی مادرشوهرم داره مبلغ قابل توجهی الان بیمه میگیره،  الان این جرم نیست؟ این همه سال هم به دروغ دارن بیمه میگیرند و هم دوتا بیمه میگیره،  جرمش چیه واقعا؟
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
سلام به بازرسی شعبه ای که مادر شوهرتون حقوق می‌گیره اطلاع دهید