در سوابق بیمه توسط (150 امتیاز)
سلام وقت شما بزرگواران خوش
من در چند شعبه در شهرستانهای مختلف سوابق بیمه تامین اجتماعی دارم. حالا می خواهم همه را به آخرین شعبه انتقال دهم .

 آیا این کار باید حضوری باشد یا اینترنتی می شود درخواست داد؟ در مورد مراحل انجام این کار در هر کدام از دو روش لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (36,170 امتیاز)

بهترین پاسخ

در صورتی که در بیش از یک شعبه تامین اجتماعی دارای سوابق پرداخت حق بیمه هستید، جهت جمع آوری سوابق کارکرد خود باید به آخرین شعبه محل پرداخت حق بیمه به صورت حضوری مراجعه کنید و نسبت به تکمیل فرم درخواست جمع آوری سوابق اقدام کنید. بعد از جمع آوری سوابق بیمه توسط تامین اجتماعی می توانید جمع کل سوابق بیمه تامین اجتماعی خود را از طریق سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی مشاهده کنید.