در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

پرداخت حق بیمه و جریمه آن، در ماهی که کارگر به دستور کارفرما از کار تعدیل شده و حقوقی نیز در آن ماه به خاطر عدم انجام کار دریافت نکرده،  به عهده کیست؟

 لازم به توضیح است که بنده پس از یک ماه با خواست کارفرما به کار برگشته و تا شهریور مجددا فعالیت خود را ادامه و حقوقم را دریافت کردم و در ماه شهریور که اقدام به درخواست بیمه بیکاری نمودم متوجه عدم واریز حق بیمه اردیبهشت شده و پرونده ام معلق مانده است.

آیا کارفرما ملزم به پرداخت است یا اینکه میتواند از پرداخت خودداری کند ؟ در این صورت چطور میتوان بیمه آن ماه را پرداخت و مدارک خود را تکمیل کنم.

با تشکر فراوان از شما
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با  سلام

از دو طریق میتوانید حق بیمه معوق را پرداخت نمایید.یا از طریق شعبه بیمه و ارائه مدارک کارکرد من جمله قرارداد کار و فیش حقوقی و ... یا از طریق شکایت در اداره کار علیه کارفرما و محکومیت کارفرما به پرداخت حق بیمه طبق ماده 148 قانون کار.