در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
سلام

به بنده ۸ سال سختی کار از اداره کار تعلق گرفته .

 ولی تامین اجتماعی ۴ سال تایید کرده . میگن کلا ۴ سال سختی کار داری. ولی من مدرک دارم مدت تماس زده ۸ سال

علت تایید نکردن اون ۴سال چیه .
لطفا جواب بدین
2 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

نحوه ثبت نام سختی کار و پیگیری  سخت و زیان آور بصورت ذیل میباشد

 سختی کار به مشاغلی تعلق میگیرد که در دو ردیف از  جدول مشاغل سخت و زیان آور  وزارت کار وجود داشته باشد که شامل مشاغل گروه الف با ماهیت موقت  و  مشاغل گروه ب با ماهیت دائم است

لیکن برای مشاغل گروه الف جدول مشخصی در وزارت کار وجود ندارد  و  تهیه آلاینده سنجی توسط کارگاه ضروری است

 همچنین  جدول مشاغل سخت و زیان آور  گروه ب  در سایت وزارت کار وجود دارد

 مراحل پیگیری سختی کار به این صورت است که ابتدا باید از طریق سامانه اینترنتی سخت و زیان آور به آدرس http://sakht.tkrtehran.ir/ درخواست خود را ثبت نمایید

پس از صدور رای توسط کمیته استانی سخت و زیان آور،  وظیفه تامین اجتماعی تطبیق  رای اداره کار با شغل واقعی شما و عناوین شغلی  لیست بیمه می باشد در صورت مغایرت با رای صادر شده مشمول سخت و زیان آور نمی گردید

در صورت مغایرت در عناوین شغلی لیست بیمه با شغل واقعی شما ،  امکان اصلاح جدیدا فراهم گردیده است