در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)
سلام

در سامانه بيمه ادرس ايميل من اشتباه مي باشد و حتما بنا بر شرايط بايد تغيير بدم

لطفا راهنمايي كنيد چه كاري بايد انجام بدم

باتشكر
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. پس از ثبت دادخواست در سامانه امکان تغییر اطلاعات وجود ندارد. مگر اینکه واحد دادخواست اداره کار اجازه تغییر را به شما بدهد. ضمنا ثبت ادرس ایمیل در دادخواست اجباری نیست و مشکلی بوجود نمی آید زیرا تمامی ابلاغ ها به شماره تماس پیامک خواهد شد و جهت اطمینان می بایست سامانه را بررسی نمایید.