در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (330,690 امتیاز)
سلام

برای کرونا تو شیراز می خواستم ببینیم چه آزمایشگاهی می تونم برم؟ آیا آزمایش در منزل هم دارن؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام

می تونید به آزمایشگاه نیلو نزدیک بیمارستان سعدی مراجعه کنید. تست کرونا در منزل هم دارن.

آدرس: شیراز، بلوار زند، ابتدای 20 متری سینما سعدی (خیابان هفت تیر)، ساختمان شیراز نقش، طبقه اول

تلفن: 07132337063 - 07132304834

موبایل: 09023853737 - 09023854747

لیست آزمایش هایی که انجام میدن رو هم اینجا می فرستم:

  • Hematology
  • Clinical Biochemistry
  • Urine analysis & Microbilogy
  • Hormonology(endocrinology)
    • Performed by Electro-Chemi Luminescence (ECL) method
  • Pregnancy Screening Test
    • Double Marker, Quad Markers, AFP, Non-Invasive prenatal testing (NIPT)
  • Coagulation
    • Factor V, Protein C, Protein S, D-Dimer, Anti-thromin III, Fibrinogen
  • Tumor Marker Detection
    • βHCG , CA 125, PSA , Free PSA, CEA, CA 19-9, CA 15-3, CA 242, CA 7-24, ……
  • Auto Immune disease detection
    • Immunoassay test performed to detect Auto AB against Several Ag such as ANA, ds-DNA, CCP, ANCA (C & P), B2 glycoprotein, ASMA, Anti-SLA, Anti-GAD Ab, …….
  • Infectious  Disease Detection
    • HPV genotyping (37 genotype), Immunoassay for detection microbial Ag/Ab, PCR detection for HBV, HCV, CMV, EBV,VZV, Rubella,  BK & JC viruses, Brucella, Aspergillus
  • Flow cytometry
    • Detection all CD marker for Determination all Lymphocyte Subsets
  • TDM & Drug monitoring
    • Detection more than 5o drug in urine of patients
  • Transplantation Immunology
    • High-Resouloution HLA Typing, HLA Class I & II detection, Disease related HLA detection (PCR based Method)
  • Cancer Pharmacogenomics Tests
    • BCR-ABL translucation, Her2/neu amplification (FISH), EGFR mutation, ALK mutation, BRAF mutation, K-ras mutation, N-ras mutation, c-KIT mutation, MLH1 Mutation, p53 mutation, BRCA1, BRCA2
  • Pathology & Cytology
    • Pathology, Cytology, Pap-smear, Immunohistochemical studies (IHC)