در بازنشستگی و مستمری توسط
اینجانب 29سال سایقه بیمه دارم میانگین حقوق من 2میلیون تومان می باشد .بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد .حقوق ایام بیکاری چقدر محاسبه می شود و مبنای حقوق بازنشستگی من بعد از دریافت یک سال بیمه بیکاری چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولا بهتر است شما از بیمه بیکاری استفاده نکنید چونکه برای بازنشستگی شما ضرر دارد مبلغ بیمه بیکاری به این طریق محاسبه مبشود ۵۵%متوسط حقوق ودستمزد بیمه شده میباشد و به ازای هر نفر تحت تکفل ۱۰%به آن اضافه میشود ودر هر صورت مجموع مقرری نباید از حداقل کمتر واز ۸۰%متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد