در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باعرض سلام وخسته نباشید

بنده عابر پیاده بودم که متاسفانه به علت سرعت زیاد و بی توجهی راننده تصادف کردم و مدت ۱۰روز در آی سی یو بودم الان مدت ۲سال و۴ ماهه در بستر هستم و تا برج۱۲هم طول درمان دارم که

  1. هر دو استخوان پای راستم خرد شده که ۲بار پلاتین و عوض کردمو استخوان ساق پام زده بود بیرون که عمل فلپ سورال هم انجام دادم
  2. زانوی پای چپم خرد شده و مجبور شدن که زانومو خشک کنن و دیگه پام خم نمیشه و چن سانتی کوتاه شده
  3. لگنچه سمت راستم شکسته که ۷۲روز کشش وصل به پام بود
  4. ستون فقرات و۲مهره پشتم شکسته
  5. ترقوه سمت راستم شکسته
  6. شکمم پاره شده بود عمقی
  7. جم جمه‌م خرد شده بود
  8. دماغم آسیب دید وانحداف گرفته
  9. مچ دست چپم شکسته
  10. وکل بدنم کبودی وخراشیدگی هردوتا ابروم شکسته وصورتم خط و خش افتاده
  11. نقض عضو واز کار افتادگی هم برام نوشتن

آیا توی ماه محرم بوده تاثیری داره در میزان دیه و تقریبا چقدر دیه بهم تعلق میگیره آیا اینقدری تعلق میگیره که بتونم یه زندگی معمولی کنم چون دیگه فلج شدم واقعا

ممنون وسپاسگذار میشم راهنمایی وکمک کنید ومقدار تقریبی دیه رو بهم بگید

وآیا راسته که دیه مجروح شدن از مردن در بعضی موارد بیشتره

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی

تغلیظ دیه در ماه حرام فقط شامل موارد فوتی میباشد و جراحت و نقص عضو را شامل نمیگردد

ضمناً جهت محاسبه دقیق مبلغ دیه لطفاً نسبت به درج دقیق متن آخرین نظریه پزشکی قانونی اقدام کرده و یا از مشاوره تلفنی استفاده کنید.