در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

میشه یه آزمایشگاه خوب که امکانات آزمایشگاهی مجهزی داشته باشه تو شهر شیراز معرفی کنید؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

تو شیراز آزمایشگاه های زیادی هست، ولی یه آزمایشگاه خوب نزدیک بیمارستان سعدی هست که کلیه خدمات آزمایشگاه (هماتولوژی، پاتولوژی، تست بارداری، آزمایش خون، آزمایش ادرار و...) رو به صورت مجهز با قیمت مناسب انجام میده. مشخصاتش رو اینجا می فرستم:

آدرس: شیراز، بلوار زند، ابتدای 20 متری سینما سعدی (خیابان هفت تیر)، ساختمان شیراز نقش، طبقه اول

تلفن: 07132337063 - 07132304834

موبایل: 09023853737 - 09023854747

لیست آزمایش هایی که انجام میدن رو هم اینجا می فرستم:

  • Hematology
  • Clinical Biochemistry
  • Urine analysis & Microbilogy
  • Hormonology(endocrinology)
    • Performed by Electro-Chemi Luminescence (ECL) method
  • Pregnancy Screening Test
    • Double Marker, Quad Markers, AFP, Non-Invasive prenatal testing (NIPT)
  • Coagulation
    • Factor V, Protein C, Protein S, D-Dimer, Anti-thromin III, Fibrinogen
  • Tumor Marker Detection
    • βHCG , CA 125, PSA , Free PSA, CEA, CA 19-9, CA 15-3, CA 242, CA 7-24, ……
  • Auto Immune disease detection
    • Immunoassay test performed to detect Auto AB against Several Ag such as ANA, ds-DNA, CCP, ANCA (C & P), B2 glycoprotein, ASMA, Anti-SLA, Anti-GAD Ab, …….
  • Infectious  Disease Detection
    • HPV genotyping (37 genotype), Immunoassay for detection microbial Ag/Ab, PCR detection for HBV, HCV, CMV, EBV,VZV, Rubella,  BK & JC viruses, Brucella, Aspergillus
  • Flow cytometry
    • Detection all CD marker for Determination all Lymphocyte Subsets
  • TDM & Drug monitoring
    • Detection more than 5o drug in urine of patients
  • Transplantation Immunology
    • High-Resouloution HLA Typing, HLA Class I & II detection, Disease related HLA detection (PCR based Method)
  • Cancer Pharmacogenomics Tests
    • BCR-ABL translucation, Her2/neu amplification (FISH), EGFR mutation, ALK mutation, BRAF mutation, K-ras mutation, N-ras mutation, c-KIT mutation, MLH1 Mutation, p53 mutation, BRCA1, BRCA2
  • Pathology & Cytology
    • Pathology, Cytology, Pap-smear, Immunohistochemical studies (IHC)