در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام.

درصورتی که رای وحکم هیات تشخیص یاهیات حل اختلاف مبنی بربازگشت به کارقطعی ولازم الاجرابشه. درصورت بازگشت به کاربنده به شرکت وبی اعتنایی وقبول نکردن رای بازگشت به کار ازطرف کارفرما

ایا در تنظیم دادخواست بازگشت به کار میتونم درخواست حقوق و مطالبات وحق بیمه الباقی قراردادم روکنم ودراینصورت مبلغ الباقی قرارداد وحق بیمه که هشت ماه میباشدمحاسبه ونوشته میشودیاخیربدون مبلغ بایستی اجرائیه دادنامه روبگیرم وبعدادادگستری وبامامورکلانتری به سراغ کارفرمابرم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

خیر شما فقط میتوانید حقوق و مطالبات خود را طبق رای اداره کار تا روز رسیدگی دریافت کنید.

ضمناً از انجایی که شما رای قطعی در خصوص بازگشت بکار دارید باید به محل کار خود برگشته و اعلام ادامه همکاری نمائید در غیر اینصورت و استنکاف کارفرما مراتب را کتباً به اداره کار مربوطه اعلام نمائید.