در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام

من ماه هشتم بارداری هستم و حدود 15 روز مرخصی استحقاقی دارم و 3 روز مرخصی استعلاجی امسال رو هم استفاده نکردم. حالا میخوام این 18 روز رو قبل از زایمان استفاده کنم. شرکت هم با این قضیه مشکلی نداره. ولی چون خیلی به امور بیمه واقف نیستند به من میگن باید از الان برم بیمه و خودم رو معرفی کنم... لطفا روند قانونی دریافت مرخصی زایمان رو برام بگین.

نگرانم که شرکت چون با این روند آشنایی نداره، اشتباه کنن و از روزی که مرخصی استحقاقی میرم کارکردم رو صفر رد کنن و به مشکل بخورم.

و یک سوال دیگه هم دارم: عیدی و سنوات من تو دوران مرخصی زایمان با شرکت هست یا بیمه تامین اجتماعی؟چون 6 ماه از سال سرکار هستم و 6ماه مرخصی.

ممنونم

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

در زمان مرخصی استعلاجی و بارداری، پرداخت عیدی و سنوات به عهده کارفرما است.

کارفرما در مدت مرخصی استحقاقی بایستی حق بیمه شما را واریز نماید.

مرخصی استعلاجی سه روز نیست و بستگی به بیماری و مدت دوره نقاهت آن است، چنانچه منظور آن سه روزی است که کارفرما حق بیمه آن را واریز می نماید، بایستی این سره روز مرخصی استهلاجی را اخذ و نامه معرفی به کار آن را از شعبه اخذ و به کارفرما تحویل دهید و سپس از مدت مرخصی استحقاقی تا تاریخ زایمان استفاده نمائید که به تاریخ زایمان وصل شود.

البته مرخصی ایام بارداری شش ماه است که شخص می تواند از 84 روز آن قبل از زایمان استفاده نماید.