در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده 8 سال در این شرکت سابقه کار دارم و در حال حاضر باردار هستم به دلیل دوری محل کار و سختی میخوام نوع قرارداد را ساعتی کنم یا با همین قرارداد تمام وقت به صورت کامل هرروز سرکار نیام و مرخصی بدون حقوق بگیرم که بیمه برای اون روزها رد نمیشود

میخواستم بدونم حداقل تعداد روز در ماه که باید بیمه رد بشه تا به زمان استفاده از مرخصی زایمان برسم چند روز هست و اینکه بر روی مبلغ دریافتی به صورت تاثیر میگذارد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه بارداری :

  کمک هزینه بارداری در صورتی پرداخت می شود که دارای شرایط زیر باشید:

-   ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه 60 روز کار را برای شما به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

-   در مدت استراحت مشغول کار نبوده مزد یا حقوق دریافت نکرده باشید.

-   در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشید.( نه مرخصی بدون حقوق)

-   در دوره استرحت مزد ی برای وی مطرح باشد.

مبلغ این کمک هزینه معادل دو سوم میانگین دستمزد روزانه بیمه‌شده در آخرین«٩٠» روز قبل از شروع استراحت ایام بیماری برای هر روز استراحت است.