در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
  درادامه سوال پرداخت 4 درصد حق بیمه سخت وزیان آور در صورتی‌ که‌ کارفرما از کسرحق‌ بیمه‌ سهم‌ بیمه‌ شده‌ خودداری‌ کند شخصاً مسئول‌ پرداخت‌ آن‌ خواهد بود ( تأخیر کارفرما در پرداخت‌ حق‌ بیمه‌ یا عدم‌ پرداخت‌ آن‌ رافع‌ مسئولیت‌ و تعهدات‌ سازمان‌ در مقابل‌ بیمه‌ شده‌ نخواهد بود )

لطفا" معنی( جمله داخل پرانتز) را توضیح دهید

ممنون از لطف شما

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

نظر به این که 4 درصد حق بیمه دوره کارکرد در کارهای سخت و زیان آور می باشدو وفق متنی که به آن اشاره نموده اید( شق دوم ماده 36 قانون تامین اجتماعی)به عهده کارفرما است و عدم پرداخت و یا تاخیر در پرداخت آن رافع مسئولیت و تعهدات سازمان در مقابل بیمه شده نخواهد بود؛ یعنی این که شعبه بیمه ای می بایست حکم بازنشستگی شما را صادر  و مستمری آن را پرداخت نماید.

چنانچه کارگاه مشمول قانون کار باشد و از پرداخت 4 درصد سر باز زند، می توان در اداره کار علیه کارفرمای مربوطه اقامه دعوی نمود و چنانچه کارگاه مشمول دولتی باشد و از پرداخت 4 درصد سر باز زند، می توان در دیوان عدالت اداری علیه کارفرمای مربوطه اقامه دعوی نمود.

در هر صورت می توان به علت تمکین ننمودن و عدم رعایت ماده 36 قانون تامین اجتماعی و قوانین موضوعه مرتبط، علیه سازمان تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمود.