در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام و احترام

سئوالی در سایت مطرح کردم که بین 3 ماه ، دو جواب متفاوت به ایمیلم ارسال شده خواستم بدونم کدومش درست تره؟

من 46سالمه و24 سال سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی دارم. دو سال سابقه خرید خدمت سربازی و یک سال عادی ،21 سال در کارهای سخت و زیان آور بوده است.

باتوجه به بیماری و غیبت از حالت متوالی خارج شده و من با 35 سال سابقه قصد بازنشستگی دارم،سئوالم این بود چند روز در ماه حقوق مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی بهم تعلق میگیرد.جواب اول ارسالی 35 روز و جواب دوم ارسالی به ایمیل م 32 روز در ماه.کدوم درسته؟ گیج تر شدم.
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

سوابق اشتغال در کارهای سخت و زیان آور، یک و نیم برابر محاسبه و لحاظ می شوند.

سوابق اشتغال در کارهای عادی و سوابق ایام خدمت سربازی به همان مدت واقعی محاسبه می شوند.

در محاسبه مستمری بازنشستگی، مجموع سوابق واقعی و ارفاقی تا سقف 35 سال محاسبه و قابل قبول می باشند.