در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
در دادگاه نظر قاضی طبق همین ماده هست یا طبق قانون مالکیت خصوصی و دین مقصر عمل میکنه؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در حوادث رانندگی خسارت مالی و جانی وارده به اشخاص ثالث بر مبنای قانون بیمه شخص ثالث پرداخت میگردد و ملاک صدور رای قاضی پرونده نیز موضوع این قانون است. لذا در خصوص اصل خسارت مالی وارده به خودروی زیاندیده تعهد مسبب حادثه طبق ماده 8 محدود به خودرو متعارف شده است. لکن در خصوص سایر زیانهای تبعی مانند افت قیمت خودرو و یا .... مطابق قوانین مدنی صدور رای میگردد.