در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلا

.دچار حادثه شده ام نمایندگی بیمه عمر می گوید مبلغ ناچیز است بی خیالش شو چون خیلی باید بری و بیای.

اگر از بیمه عمر خسارت بگیریم مانند بیمه شخص ثالث حق بیمه بعدی افزایش می یباد؟

نکنه برا نمایندگی بد میشه اگه ما بریم خسارت بگیریم؟ما این همه حق بیمه دادیم که یک چنین روزی بتونیم ازش استفاده کنیم
2 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت اگر پوشش درمان حادثه رو خریداری کرده باشید میتوانید استفاده کنید مشگلی برای نماینده نخواهد داشت .

خودتون مراجعه گنید به شعبه و درخواست بدید انشا الله انجام میشه ..پاینده باشید

مریم ارفعی