در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من 7 سال سابقه کار دارم در شرکتی خصوصی ، قصد تبدیل قراداد خود به ساعتی رو دارم و بعدش اقدام به بارداری کنم آیا امکان استفاده از مرخصی زایمان هست ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،در صورت پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما برای کارگران که به صورت ساعتی وکمتر از ساعت عادی قانون کار می کنند امکان استفاده از مرخصی استعلاجی وزایمان نیز مقدور می باشد.