در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید
من 40 روز پیش تصادف کردم و پیشانی و بینی بخیه خورد و همچنین سه جای کبودی روی پیشانی بود
 یکی از دندانهای جلوییم سمت بالا شکست
 کپسول و تاندون انگشت دوم دست چپم  آسیب دید که عمل کردم الان جواب اولیه پزشکی قانونی اومده که:

  1. جراحت دامیه سمت چپ پیشانی ، بینی
  2. جراحت حارصه سمت پیشانی و پشت دست
  3. جراحت عمیق متلاحمه پشت دست چپ که تحت عمل جراحی ترمیمی قرار گرفته

صدمات فوق بر اثر اصابت جسم سخت ایجاد شده که جواب قطعی آن به دو ماه دیگر موکول میگردد .

اصلا چیزی در مورد دندان و تاندون انگشت ننوشته
به نظر شما اشتباه نکرده؟
اگه میشه مبلغ دیه موارد بالا رو برام محاسبه کنید

خیلی خیلی ممنونم

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام با توجه به سوال شما و موارد اشاره شده باید به دادیار و یا بازپرس پرونده خود مراجعه نموده و موارد مورد ادعای خود را مطرح نموده و درخواست معاینه مجدد نمایید و طبق سه بند درج شده در سوال دیه شما 7درصد از دیه کامله و طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 161700000 ریال دیه شما خواهد بود .